Hop til indhold

SLUT MED DYREMISHANDLING -VOLDMÆND SKAL STRAFFES

 

Det er en af mine mærkesager til valget.

Giv mig et minut af din tid til at forklare.

DET ER IKKE FREDAGSSLIK DER GIVER MIG SMERTER I RYG,KNÆ, ELLER SKULDRE.

Jeg får ondt fordi tempoet på arbejdspladsen er skruet voldsomt op.

Jeg får ondt fordi jeg løfter sække med cement.

Eller når jeg bærer tagsten op på 3 sal. Når jeg fileterer iskolde fisk i Hanstholm og jeg får ondt fordi mine arbejdsstillinger er statiske når jeg klipper dit hår eller samler dine varer ved samlebåndet på en fabrik.

Jeg bliver så piv-træt af jeres DJØF logik og at slynge tal ud som det i artiklen?

Ja det viser jo blot I ikke aner en døjt om virkeligheden for os almindelige dødelige.

Nedslidning er ikke noget vi finder på.
Og grillkyllinger giver kun ondt i ryggen hvis du bliver slået med dem.

Det har jeg sagt længe og det er det jeg går til valg på.
Flere mennesker i Folketinget med rigtig livserfaring og langt færre som aldrig har prøvet at knokle for at betale regningerne.

 

Artikel og billede her

https://www.avisen.dk/arbejdsgivere-om-nedslidning-du-har-et-personligt-a_548462.aspx?fbclid=IwAR2jod_zJs0IGjtf4zoqEQihe308KfXdU29KT7jgd7OFnbSwRphmkHYOfRU

JEG FORSTÅR NOGLE GANGE IKKE. HVORFOR I EGENTLIGT ER KOMMET HER?

Det er nok mest det jeg tænker, når jeg ser volden på Nørrebro.

For når man tænker på, at vi som danskere i over fyrre år har hørt på, at de stakkels ”flygtninge” kom hertil fordi de boede i lande hvor de blev undertrykt.

Lande hvor I ikke måtte sige det de I mente. Blev overfaldet pga. af jeres holdninger og derfor valgte at søge et liv i frihed i Europa og Danmark?

Så er det noget overraskende, at det vi er vidne til nu, er lige præcis det vi som land lovede I ville blive fri for?

Vi ser islamister brænde gaderne af, vi ser ekstremistiske muslimske grupper holde demonstration på Christiansborg.
En demonstration som primært handlede om at fortælle om det racistiske Danmark og deres racistiske politi?

Selvom de påstod det var pga. en terrorhandling. Og det eneste de demonstrerede for, var de uskyldige ofre for terrorisme?

Hvor er jeres demonstration nu? For det er jo også terrorisme når man bomber kristne, er det ikke?

Eller er sandheden blot den helt enkle, at I ønsker kun at bekrige alle dem der ikke vil være tro imod Islam?

Er sandheden ikke blot, at I har set, at vi danskere overholder demokratiets spilleregler. Og i derfor ved, at hvis bare i råber racister højt nok. Hvis I spiller offerkortet ofte nok. Eller hvis i bare er voldelige nok på gaderne. Så kan i lave jeres propaganda i fred?

Er sandheden ikke, at I ved at et folketingsvalg der giver flertal til den røde blok. Samtidigt vil give jer mere af det I kom for.
Flere penge i offentlige ydelser, flere moskeer og flere minareter og er sandheden ikke, at I forventer på et tidspunkt at få tilladelse fra venstrefløjen til at kalde til bøn fra dem?

Nogle gange er sandheden ikke så svær at se.

Men den kan være svær at holde ud.

Tilbage står bare spørgsmålet.
Hvorfor er I her, når nu I alligevel blot vil lave samfundet om til det I er flygtet fra?

VI SKYLDER PENSIONISTERNE PENGE. MANGE PENGE.

VI SKYLDER PENSIONISTERNE PENGE. MANGE PENGE.

25 års pensionsudhuling skal tilbagerulles

I 21 af de sidste 25 år er pensionsudbetalingen ikke fulgt med den almindelige lønudvikling. Det betyder, at den enlige pensionist hvert år bliver 8.000 kr. fattigere. For samlevende pensionister er tallet 6.000 kr.

At de ældres pension er blevet udhulet henover 25 år er ikke en tilfældighed. Det er sket med fuldt overlæg og med høj grad af systematik. Man har valgt at udforme loven, så pensionsudviklingen ikke behøver at følge med resten af samfundet i de år, hvor lønudviklingen stiger med over 2 procent. I de pågældende år, er op til 0,3 procent om året blevet overført til satspuljen. Det lyder ikke af meget, men over 25 år betyder det, at den enlige pensionist bliver snydt for 8.193 kr. om året – hvert år.
Og det er et resultat af, at man har taget små bidder af kagen i 21 af de sidste 25 år. Det betyder for pensionisterne, at hver gang resten af befolkningen holder lønfest, så sakker pensionisterne mere og mere bagud, fordi de ikke kan følge med de stigende priser. Og det er ikke fair at behandle vores ældre på den måde, efter de har arbejdet hårdt et helt liv.
Det er mig en gåde, at et så stort beløb systematisk kan fjernes ved at sprede det ud over mange år. Hvis venstrefløjspartierne på Christiansborg mener, at vi har så godt råd til alle de immigranter, der strømmer ind over landets grænser, så mener jeg, at de skulle tage at se indad på den danske befolkning og overveje, hvem denne indvandring er på bekostning af. Har vi råd til immigranter, så har vi også råd til at give de ældre deres penge.
Det er ikke nogen hemmelighed, at indvandring fra ikke-vestlige lande hvert år koster Danmark 33 mia. kr. Det har Finansministeriet regnet ud. Nu mangler vores pensionister en del af deres folkepension. De 8.000 kr. hører hjemme i pensionisternes lommer og ikke i immigranternes lommer.

https://eavis.nordjyske.dk/…/pu…/319873/articles/889052/39/4

HVIS DEMOKRATI IKKE ER NOGET I VIL ACCEPTERE. SÅ TAG DOG HJEM.

 

Jeres religion er fuldstændig ligegyldig i Danmark. Og har I svært ved at acceptere det, så bor i altså det forkerte sted.

For om du vælger at tro på det ene eller det andet. Så er faktum bare, at i et demokrati er der kun en ting der betyder noget. Og det er demokratiet.

Så hvis du mener at en bog, en rulle eller en tegning er for fin til at blive gjort nar af. For god til at blive grinet af, eller for speciel til at blive brændt. Så er din fremtid ikke i et demokrati. Nej så er det nok bedre, at du og din familie vender tilbage til det sted som I er flyttet fra.

Altså den kultur som ikke var i stand til at sørge for, at du og din familie kunne leve i fred.
Og ikke havde de værdier der gjorde det muligt, at I ikke skulle leve i fattigdom og undertrykkelse. Altså dem som gjorde at du valgte at prøve lykken i Danmark.

Jeg er som sådan fuldstændigt ligeglad hvem du beder til, eller om du mener at grisekød ikke er noget du spiser. Det er dit personlige valg og det er du fuldstændig fri til at gøre og mene i Danmark.

Og grunden til disse friheder?

Ja, det er fordi vi i Danmark ikke vil lade os undertrykke af religioner. Vi har allerede for mange år siden sagt stort NEJ TAK. Til alle former for religiøse ledere og skrifter der mente, at de var noget specielt og hævet over demokrati og fælleskab.

At du kan være i tvivl om det?

Ja, det skyldes nok at danskerne ikke ville træde dig over tæerne eller støde dine følelser. Men for mig personligt er den tid forbi.

For jeg kan og vil ikke tillade, at der findes en gruppe i Danmark der tror, at de er i deres gode ret til at brænde bydele ned. Fordi de har en eller anden forkvaklet ide om, st lige netop deres religion er speciel eller har særlige rettigheder.

I Danmark har vi demokrati.

Derfor kan du ikke være her hvis du bliver stødt over en der brænder en bog. Eller brænde byer ned blot fordi der måske er en der er uenig med dig.

Er det for svært? Ja så rejs dog tilbage igen.