Hop til indhold

HVIS DEMOKRATI IKKE ER NOGET I VIL ACCEPTERE. SÅ TAG DOG HJEM.

 

Jeres religion er fuldstændig ligegyldig i Danmark. Og har I svært ved at acceptere det, så bor i altså det forkerte sted.

For om du vælger at tro på det ene eller det andet. Så er faktum bare, at i et demokrati er der kun en ting der betyder noget. Og det er demokratiet.

Så hvis du mener at en bog, en rulle eller en tegning er for fin til at blive gjort nar af. For god til at blive grinet af, eller for speciel til at blive brændt. Så er din fremtid ikke i et demokrati. Nej så er det nok bedre, at du og din familie vender tilbage til det sted som I er flyttet fra.

Altså den kultur som ikke var i stand til at sørge for, at du og din familie kunne leve i fred.
Og ikke havde de værdier der gjorde det muligt, at I ikke skulle leve i fattigdom og undertrykkelse. Altså dem som gjorde at du valgte at prøve lykken i Danmark.

Jeg er som sådan fuldstændigt ligeglad hvem du beder til, eller om du mener at grisekød ikke er noget du spiser. Det er dit personlige valg og det er du fuldstændig fri til at gøre og mene i Danmark.

Og grunden til disse friheder?

Ja, det er fordi vi i Danmark ikke vil lade os undertrykke af religioner. Vi har allerede for mange år siden sagt stort NEJ TAK. Til alle former for religiøse ledere og skrifter der mente, at de var noget specielt og hævet over demokrati og fælleskab.

At du kan være i tvivl om det?

Ja, det skyldes nok at danskerne ikke ville træde dig over tæerne eller støde dine følelser. Men for mig personligt er den tid forbi.

For jeg kan og vil ikke tillade, at der findes en gruppe i Danmark der tror, at de er i deres gode ret til at brænde bydele ned. Fordi de har en eller anden forkvaklet ide om, st lige netop deres religion er speciel eller har særlige rettigheder.

I Danmark har vi demokrati.

Derfor kan du ikke være her hvis du bliver stødt over en der brænder en bog. Eller brænde byer ned blot fordi der måske er en der er uenig med dig.

Er det for svært? Ja så rejs dog tilbage igen.

 

%d bloggers like this: