Hop til indhold

VI SKYLDER PENSIONISTERNE 8000 KR

Var det ikke på tide vi fandt de penge. I stedet for at give dem til immigranter?

For over de sidste 20 år har vi udhulet folkepensionen med lidt mere end 8000 kr.

Altså skåret på de mennesker der har opbygget vores velfærd. Mennesker der i forvejen er dem vi giver mindst?

Hvorfor?
Jo fordi vi har skullet finansierer tusindvis af immigranter. Mennesker, som kvinderne i Vollsmose, der efter 20 år i landet, stadig ikke kan tale dansk, eller for den sags skyld, stort set aldrig haft et job.

Fordi vi åbenbart hellere vil føre en politik i Danmark. Hvor dem der kommer udefra, med en kultur som umuliggør at kvinder er på arbejdsmarkedet.
Ja dem skal vi åbenbart have ondt af, fordi det jo er så “vanskeligt” at parkere sin religion på hylden, de 8 timer man arbejder hver dag?

Fordi vi er så berøringsangste overfor hvad andre tænker om os, at vi lader dem sidde på offentlig forsørgelse, mens de vælger ikke at bidrage. For ellers er der en eller anden Cafe-Latte tosse der mener at vi har et dårligt menneskesyn?

Nej, så hellere stjæle 8000 kr. fra pensionister. For de brokker sig ikke og stemmer jo alligevel på de partier som de altid har stemt på?

Jeg vil kæmpe for vi finder de 8000 kr. om året til pensionisterne igen. Og jeg vil ikke have den mindste skyldfølelse ved at finde pengene i lommerne på velfærdsindvandrene.

 

 

%d bloggers like this: