Hop til indhold

NEDSLIDNING ER IKKE NOGET VI FINDER PÅ, SÅ FAT DET DOG.

 

Jeg har sagt det her længe, jeg har skrevet om det i aviser, sagt det på landsdækkende tv og skrevet det på Facebook og på Twitter.

Nedslidning er helt reelt og det rammer især i hårde fysiske jobs. Men det er jo ikke antallet af år på arbejdsmarkedet der gør det alene.

For i min branche har vi unge mænd i 40´erne som spiser piller dagligt. Fordi deres rygge er slidt ned, fordi de har gigt i hænderne og fordi de har knæ der hæver op som vandballoner.
De har ikke arbejdet i 40 år og det kommer de heller ikke til at kunne.

Derfor var jeg også uenig med Mattias Tesfayeog Socialdemokratiet i, at der skal indføres en ret for alle til pension. Vel at mærke kun 5000 mennesker og til et beløb på 6500 kr. om måneden.

For jeg mener IKKE at deres plan giver mening.
Det jeg vil have er, at ALLE der er nedslidt, kan få hjælp fra samfundet.

At vi ikke skal stå og tigge en socialrådgiver om hjælp. At vi ikke skal ses på som nogle dovne svin. Fordi vi ikke længere kan holde til det arbejde vi har.

Det er her vi har brug for hjælp. Brug for hjælp fra Folketinget til, at samfundet stopper med at behandle os som andenrangs borgere og mistænkeliggør os hvis vi kommer og beder om hjælp.

Vi har betalt vores skat hele livet. Og vi havde en aftale med jer politikere om, at når vi får brug for hjælp så får vi det.

Men det er bare ikke virkeligheden længere. I snakker og snakker, i lover og lover. Men virkeligheden er bare at stå vi med hatten i hånden og stoltheden gemt væk, nede på kommunen.

Så griner i nærmest af vores egen læges udtalelser, i bruger alt jeres energi og penge på at sørge for vi ikke får hjælp.

I stedet for at gøre som i lovede da i tog vores skattekroner og hjælpe os?

Og her er det jeg siger fra.
Nedslidning er ikke noget stolte nordjyder finder på.

Hvis vi kommer og beder om hjælp. Så kan i være sikre på, at vi allerede har bidt smerterne i os i mange år.

I kan være sikre på at smertestillende piller ikke længere virker og i kan være sikre på at vores læge nok er den der ved mest om lige præcis os.

%d bloggers like this: