Hop til indhold

DEN ER HELT GALT MED SYSTEMET, NÅR NEDSLIDTE, HANDICAPEDE BØRN OG ÆLDRE SKAL TRYNES FOR AT SPARE PENGE.

Jeg ved ikke meget om området med handicappede børn. Men helt ærligt så har jeg lyst til at kaste op over måden især kommunerne efterhånden behandler de svageste borgere på?

Jeg siger det rent ud.

Hvis vi er blevet så fattige i Danmark, at de svageste skal trynes for at spare penge.

Så har vi ikke råd til at poste milliarder af kroner i ikke vestlige immigranter. Mennesker der for nogles vedkommende tror, at de skal bruge deres tid på demonstrationen for Hizb ut-Tahrir foran Christiansborg. I stedet for at bidrage og byde ind i Danmark.

Jeg TØR godt kæmpe for dansk kultur og værdier.

Og det betyder i min bog, at vi ALTID har penge til de svageste af danskerne.

Og betyder det vi skal smække kasse i for immigranter. Så må det jo være sådan. Og det kan i godt regne med jeg også vil når jeg er Folketinget.

Billede og Artikel her https://www.altinget.dk/social/artikel/professor-boern-med-handicaps-fremtid-afhaenger-af-foraeldrenes-ressourcer?fbclid=IwAR3zdWqjP35icPgdVlzqUoZDQ5-rdgrPK9uTv9jNFrHI1o9EnBhrMOWH0F0#.XJt6TUltfiY.facebook

%d bloggers like this: