Hop til indhold

NÅR STATEN BEHANDLER ALMINDELIGE MENNESKER SOM FORBRYDERE.

 

Så må jeg blot sige, så er min grænse for ordentlighed nået for længe siden.

Problemet er bare, at det jo ikke er noget nyt. I alt for mange år, er syge mennesker blevet mistænkeliggjort af kommunale forvaltninger.

I Danmark lover politikere os, at hvis vi arbejder hårdt og betaler vores skat. Så sikrer de at hvis vi nogensinde kommer i klemme i livet.

Ja så har vi et system der holder hånden under os og hjælper os tilbage på arbejdsmarked på en ordentlig måde.

Men virkeligheden er og her skal i politikere som aldrig har været på det almindelige arbejdsmarked spidse jeres ører.

Virkeligheden er at når et menneske der har arbejdet i årtier kommen ned på kommunen. Så bliver vi behandlet som kriminelle der er i gang med at røve kassen.

Vi skal stå til ansvar for om vi henter børn i skolen, om vi kan slå græsset i haven eller om vi er så arbejdsdygtige, at vi er i stand til at se TV?
Ja det er sørgeligt, men det er sandt.

Jeg har selv været der efter min arbejdsulykke og jeg kan faktuelt sige, at kommunerne har mere travlt med at smide syge mennesker ud af systemet, end de har med at løse den opgave det er at få os videre i systemet og ud på arbejdsmarkedet igen.

Men det er ikke kommunernes skyld, det er ikke socialbehandlernes skyld.
Det er et flertal i folketingets skyld og det er kun dem er kan rydde op i det igen.

Og nej, staten skal ikke lade dem der ikke gider arbejde gå rundt og hæve enge i kassen uden at byde ind.

Selvom jeg mener at det er nøjagtigt det de gør når det kommer til immigranterne, men det er jo en anden sag.

Men vi skal væk fra at mistænkeliggøre ganske almindelige ordentlige mennesker. Blot fordi de har slugt deres stolthed og bedt om hjælp.

Det gælder både folkepensionister der skal bede om varmehjælp, syge mennesker der skal hyre advokater for at få hjælp til at betale regningerne. Og en håndværker der for første gang i livet er blevet arbejdsløs og nu har brug for understøttelse eller kontanthjælp.

For langt, langt de flest af os sætter en ære i at klare os selv.

Det er blevet i orden for højt betalte politikere, at tale om os på jorden som dovne, uærlige og krævende. Og det skal vi have stoppet.

For det er sjovt nok de samme politikere der ser Danske Bank svindle for milliarder og så sige at det ikke er Danske Bank der har ansvaret?

Sig mig lige engang, er I sat i verden for os almindelige mennesker eller for de ganske få meget velhavende, som jo nok kan klare sig selv?Man kan godt være for syg til at have et fuldtids arbejde, men være rask nok til at se TV-avisen.

Og det er sku sørgeligt, at vi er kommet dertil i vores land, at man skal behandles som en forbryder fordi man beder om hjælp.

For helt ærligt så er jeg træt af at se på, at vi evigt og altid er dem der skal betale regningerne.
Men så samtidigt er de eneste som ingen hjælp kan forvente.

 

Billede og artikel HER

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-19-kommunen-overvaagede-borgers-netflix-forbrug-mange-vil-sige-at-vi-er-gaaet-for?fbclid=IwAR2xP74G35L-KpMZMapjKkFcs06-AkLTjR-AYnkmQ_T5AmbbuNNz-CA-DtQ

%d bloggers like this: