Hop til indhold

JEG ER SÅ FLØJTENDE LIGEGLAD MED JERES FORTID, MEN I DANMARK HAR VI RESPEKT FOR VORES KVINDER.

For det kan simpelthen ikke passe, at vi efter 40 år med forsøg på ”dialog” og ”respekt” for jeres fortid skal finde os i, at ca. 50.000 ikke vestlige mænd tro, at kvinder i Danmark er skabt til deres fornøjelse og skal finde sig i deres middelalderlige menneskesyn.

Da jeg var dreng, lærte jeg at lave mad, fordi mine forældre allerede dengang mente, at de gamle mønstre med kvinder i køkkenet var forældede. Og heldigvis for det.

Jeg lærte i børnehave og skole, at uanset om du var pige eller dreng, så var vi alle lige. Ja dengang gik vi faktisk i bad sammen i de små klasser. Så allerede der fandt vi ud af at vi var lige.

Hele Danmark er bygget op på, at kvinder er ude på arbejdsmarkedet, de leverer penge og indtægter til samfundet i samme grad som mænd. Ellers havde vi jo ikke råd

Og vores overhoved er en Dronning, som vel næsten alle danskere er enige om er et forbillede for os som nation.Så når nu vi kan se, at ideen om dialog og bukken for fremmede kulturer IKKE virker.

Er det så ikke på tide vi tager skeen i den anden hånd og i stedet for at give køb på vores danske kultur og vores værdier begynder at smide de tosser ud der ikke vil indordne sig?

For vi kommer ingen vegne med snak og ingen handling.
De 50.000 fremmede mænd der er i Danmark lige nu, er da fløjtende ligeglade.

De sidder blot og griner os op i ansigtet og kræver at vi så lige husker at give dem deres penge hver måned. For det har de jo krav på, fordi et flertal i folketinget hellere vil vise politisk korrekthed internationalt, end at sørge for danskernes behov.

Og til jer fra Enhedslisten. Som sikkert kalder en grisefarvet politiker som mig racist når jeg skriver dette?

Ja måske er jeg grisefarvet, men racisme har intet med det her at gøre.

Det er det kort i på venstrefløjen trækker, når I er for små mennesker til at indrømme, at jeres måde, dialogen og den evige bukken og skaben for en fremme kultur, viser sig ikke at virke.

Tro mig, jeres metode kommer ikke til at virke, fordi dem i tror den virker på er ligeglade. Og har været det i 40 år.

De vil leve efter deres middelalderlige religion og de mener faktisk, at vi er frafaldne og derfor ligegyldige. Og i deres sind er kvinder slaver for mandens ønsker.

Tilbage til pigerne. Søde venner, vil i virkeligt stå og se på, at jeres døtre skal finde sig i at blive behandlet som andenrangs?

Er det virkeligt det I ønsker for Danmark?

Jeg gør ikke, jeg vil kæmpe for dansk kultur og værdier.

Og det er lidt sørgeligt, at I kan sidde i det danske folketing og arbejde imod lige præcis det?

%d bloggers like this: