Hop til indhold

OM EN DANSK PIGE SÅ GIK NØGEN RUNDT PÅ GADEN. SÅ SKAL I STADIG BARE PILLE SNITTERNE FRA HENDE!!

Jeg er så træt af at se på, at ikke vestlige mænd tror de skal indføre deres middelalderlige syn på kvinder i Danmark.

Lad mig forklare jer det så i kan forstå det.

I skal bare holde jeres fedtede fingre og middelalderlige syn for jer selv.

For i Danmark har kvinder lov til at gå rundt i lige præcis det de vil, uden I skal tro at hun er billig, løsagtig eller SELV beder om at blive gramset på eller for den sag skyld voldtaget.

Og alle danske drenge har fået det at vide siden den dag de blev født.

Det hedder frihed og ligestilling og vi har brugt århundrede på at nå dertil.
Og det kommer I aldrig til at skulle bestemme. Ikke så længe mennesker som mig kan kæmpe imod.

At de danske kvindeorganisationer har mere travlt med at hylde deres egen næstekærlighed og bekæmpe dem som mig, der er bekymrede for udviklingen i samfundet?
Ja det viser vel blot, at disse organisationer trænger til at få skyklapperne af og komme lidt ind i kampen.Hvis de 17 % af ikke vestlige der bor i Danmark ikke kan forstå, at i Danmark kan kvinder vælge at have mange kærester, de kan vælge at gå nøgne rundt på stranden og de kan sku selv vælge hvem de vil være sammen med.

Ja så skal de i min bog overhovedet ikke være i landet.

Mennesker som jer, der stædigt holder fast i jeres oldgamle kultur, med kvindeundertrykkelse og troen på, at mænd er “bedre” end kvinder.
Hvorfor er I kommet hertil?

For tilsyneladende er I jo ikke flygtet fra jeres systemer? I er ikke flygtet fra den forældede kultur som har fasthold jeres lande i fortiden.
Så hvorfor er I her?

I kender min mening til den del af indvandrende som tror de skal ændre på vores danske frihed og kultur. Jeg synes vi skal smide dem ud af landet. Og det kan nærmest ikke gå for langsomt. For jeg vil til enhver tid bekæmpe, at I får held til at indføre regler der fører til at danske piger skal gå i frygt på gaden. At de skal finde sig i at blive kaldt billige og selv uden om at de er udsat for overgreb.

At jeres politiske forkæmpere på venstrefløjen ikke vil gøre noget ved problemet er jo sørgeligt. Men tro mig når jeg siger det her, INGEN danske vælgere vil finde sig i at danske kvinder skal undertrykkes af mænd.
Nu mangler vi så blot, at de politikere de stemmer på fatter det også.

Jeg tør godt kæmpe for dansk kultur og værdier. Og tro mig, det kan Pelle ikke ændre på ved at kalde mig racist.

For det her har intet med farve eller oprindelse at gøre.
Men det har alt at gøre med, at jeg er stolt af mit land kultur og vores ligestilling.

Hvad med jer, er I med mig i kampen for at forsvare vores ligestilling overfor de 17 % af ikke vestlig mænd der vil ændre det?

Billede og artikel HER

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11209561/politisk-bekymring-over-syn-paa-ligestilling-hos-indvandrere/?fbclid=IwAR3JUAHks-1QzMJ1sy9kn9o68kNrN85tiY4KW6AXnuiUHEPARErN-KUex-g

 

%d bloggers like this: