Hop til indhold

Hvorfor taler I til os, som laverestående mennesker?

Så lyt dog til os almindelige mennesker.

For nu tales der pensionsalder på Christiansborg.

Og groft sagt er der tre holdninger i de forskellige partier. Dem til højre for Dansk Folkeparti snakker om at det er umuligt og urealistisk at lave en løsning? Dem til Venstre for Dansk Folkeparti vil sænke pensionsalderen for alle?

Dansk Folkeparti vil bare gerne finde en løsning, så de mennesker der bliver slidt hurtigere op end Djøfferne får en mulighed for at have en værdig alderdom.

Og JA, det betyder at vi ved, at nogle fag bliver slidt mere fysisk end andre og derfor mener vi i Dansk Folkeparti, at det er vigtigt at vi sørger for at disse grupper kan få en tidligere pension.

Vi har sagt håndværkere, Sosu mm og andre faglærte fag som vi ved slides ned. Ja dem skal vi først og fremmest have lavet en ordentlig løsning for.

Desværre er hverken Venstre eller Socialdemokraterne vel egntligt ret interesseret i, at der kommer en løsning.

HVORFOR?
Jo fordi Venstre mener det vil blive et problem for erhvervslivet, så mangler de jo arbejdskraft og så stiger lønningerne? Jeg mener jo det er fair nok, at de virksomheder der nedslider deres ansatte så må betale de resterende en højere løn?

Socialdemokraterne ønsker ikke konkrete løsninger.
Fordi de er i gang med at lave en ny Thorning valgkamp.
De lover bredt til alle, fordi 40% af deres vælgere er højtuddannede. Akademikere mm. som naturligvis nok ikke vil blive glade for at de fortæller dem at de skal byde ind med mere og arbejde lige så længe som en håndværker allerede gør.

De vil gøre med Nedslidnings debatten som de har gjort med udlændinge debatten. De vil fra nu af og til efter valget love Guld og Grønne skove. Men efter et valg, ja så viser erfaringen fra Thorning, at de ikke vil følge op på løfterne.

Beviset er jo allerede i deres handlinger.
De stemmer aldrig for stramningerne på udlændinge. De vil efter et valg hæve ydelsen til indvandrere, sammen med de radikale. Og de har nægtet at stemme for udrejsecentret til dybt kriminelle udlændinge på Lindholm.

Tilbage står vi i Dansk Folkeparti.
Vi vil finde en løsning som vi har råd til som samfund uden at hæve skatterne og uden at love højtuddannede at de kan sidde på bagdelen i 20 år som luksus pensionister.

For nedslidning er ikke noget vi finder på.

Det rammer især håndværkere og lavt uddannede. Så derfor skal løsningen jo også primært gælde dem.

%d bloggers like this: