Hop til indhold

DER ER FORSKEL PÅ FOLK.

 

Dem der har fulgt mig i min kamp for at komme i Folketinget ved, at f.eks. pensionsalderen er noget jeg er bekymret for.

Jeg mener IKKE, at ufaglærte og faglærte almindelige danskere kan holde på arbejdsmarkedet til de er 70 år+

Det betyder så også, at jeg skal høre på det sædvanlige sludder om at Dansk Folkeparti jo selv har været med til at lave Velfærdsaftalen i 2006. Og vi derfor er tilhængere af nedslidte mennesker??

For JA, det har vi været med til. Og det stå vi gerne ved. Men vi har altid sagt at det kræver en løsning på nedslidning og hensyn til at nogle bliver slidt mere på arbejdsmarkedet end andre.

Men husk nu på, at tanken i velfærdsaftalen var, at danskere skulle kunne gå på pension i ca. 15 år.

Det er hvad vi har råd til samfundsøkonomisk og vi i Dansk Folkeparti er om nogen klar over, at penge ikke vokser på træerne.

Derfor mener vi også at de 40 milliarder vi bruger på immigranter skal bruges på danskerne.

Men i forhold til pensionsalderen er det bare sådan, at det kun er akademikerne der får 15 år på pension.

Vi helt almindelige mennesker dør nemlig 6 år tidligere end akademikerne.

Så derfor vil Dansk Folkeparti også gerne hæve pensionsalderen så den følger den stigende levetid i Danmark, det er jo især nødvændigt så længe et flertal hellere vil bruge pengene på fremmede.

Men vi skal lige have en aftale om, at vi sørger for at de nedslidte får en fair deal først. For vi mener at kan man arbejde og bidrage skal man jo det, men man skal altså også have en værdig alderdom.

Det gør sikkert ondt i hjertet på både Venstre, Konservative og Liberal Alliance. Ikke fordi jeg synes de er onde, men deres prioriteringer er vel blot anderledes end Dansk Folkepartis

Men helt ærligt så er det vel fair, at alle danskere kan se frem til et ordentligt liv i de 15 år som vi i Danmark har besluttet er den tid vi skal være folkepensionister.

DER ER FORSKEL PÅ FOLK

Skal vi så ikke blot sørge for, at den forskel også kommer almindelige danskere til gode og ikke kun dem med fine uddannelser?

%d bloggers like this: