Hop til indhold

ELITEN FATTER IKKE EN ALMINDELIG DANSKERS VIRKELIGHED.

 

I har kunne følge mig længe her på siden.

Og alle jer der støtter op om min kamp for en plads i Folketinget er ikke i tvivl om mine meninger om ELITEN i Danmark og deres sørgelige syn på vi almindelige mennesker.

For jeg er træt af at høre på og finde mig i at blive set på som et skaffedyr for velhavende akademikere og indvandrere fra hele verden.

Alt imens jeg kan se at hver eneste krone jeg betaler i SKAT, går til alt andet end de ting som jeg mener er vigtige.

For når mange politikere står frem og hyler om at vi mangler lærlinge i håndværksfagene.

Så må jeg blot stille konstatere, at vi mangler lærlinge, fordi stort set ingen forældre vil anbefale deres børn at blive håndværker.

For hvorfor skulle man som far eller mor ønske at ens barn skal finde sig i først at blive set ned på af dem med fine uddannelse, talt ned til af politikere, der ikke vil indse at vi bliver nedslidt og til sidst skulle arbejde mange flere år end dem af deres venner der læser ligegyldige fag på universitetet?

Eller når jeg ser på nedskæringerne overfor vores ældre.

De mennesker der har knoklet hele livet for at opbygge et rigt samfund i Danmark. Kæmpet for ligestilling og retfærdige sociale ydelser.

Når jeg ser på dem og så samtidigt ser på de penge som indvandringen fra ikke vestlige lande koster danskerne.

Så forstår jeg simpelthen ikke, at de samme politikere kan stå og råbe op om humanisme og at man skal behandle alle mennesker ordentligt?

Vi behandler da ikke vores ældre mennesker ordentligt, når vi skærer i den hjælp de kan få, giver dem en pension på fattigdomsgrænsen og kræver at de nærmest er døden nær inden de kan gå på pension.

Tingene hænger jo sammen.

Hvis vi laver et system der gør at almindelige mennesker blot skal være skaffedyr for ELITENS ønsker om penge til dem selv og indvandrende. Så møder i folk som mig der vil kæmpe imod.

For i min verden så skal i være glade for folk med min baggrund.
Håndværkere og specialarbejdere der får Danmark til at fungere og hænge sammen.
Og vi gider ikke se på at I smider vores penge ud ad vinduet på indvandrere.

Vi gider ikke blive talt ned til af regnedrenge fra København og vi gider ikke længere at skulle knokle os ihjel fordi I ikke selv vil arbejde og bidrage til jeres multikulturelle drøm.

For vi vil hellere have politikere der sørger for ordentlige vilkår i vores helt almindelige liv.

Politikere der har indset, at deres plads i Folketinget betyder, at de arbejder for bedre liv til alle os helt almindelige mennesker, der betaler jeres løn.

%d bloggers like this: