Hop til indhold

Mit hjem. Mine regler.

HVORFOR FLYTTE TIL ET ANDET LAND FOR AT LAVE DET OM?

Når man vælger at flytte fra sit hjemland til Danmark. Så vælger man samtidigt at ”flytte” fra sin gamle kultur til vores.

Så når vi gang på gang hører om indvandrere som ikke vil acceptere dansk kultur og værdier. Så er det altså ikke mit problem.

For jeg er ligeglad med hvad din gamle kultur mente om ligestilling. Og jeg er fuldstændigt uinteresseret i at vide hvad du mener der er galt med min kultur.

For i min danske kultur. Ja der er kvinde lige så meget værd som mænd. De behøver ikke at gå tildækket, for ikke at virke seksuelt tiltrækkende på mænd.

For i min kultur opdrager vi vores drenge til at vide at kvinder selv bestemme hvordan de går klædt og hvem de vil gå i seng med

Jeg er også fløjtende ligeglad med om din kultur mener, at kvinder ikke må arbejde med fremmede mænd. I Danmark arbejder kvinder lige præcis der hvor de har lyst.

Og i min kultur er det ulovligt at slå på ens børn eller kone. Gør man det, er man blot et sølle menneske og finder vi ud af det som straffes man ved domstolene.

I min kultur har vi et retssystem og love der bestemmer og selvom det ikke er perfekt, så sikrer det frihed og lighed for os alle sammen. Og min kultur vil aldrig tillade, at religiøse overhoveder bestemmer om hvad der er lovligt eller ulovligt.

Min kultur vil heller ikke acceptere, at man ikke vil respektere demokratiet. Vi har kæmpet hårdt for det og ingen diktatorer, væbnede eller religiøse skal fjerne det igen.

Så er du indvandret til Danmark. Så er det den danske kultur der er gældende.

Kan du ikke acceptere det, eller tror du det skal laves om.
Så vil jeg kæmpe for du bliver sendt ud af landet igen.

Jeg tør kæmpe for dansk kultur og værdier og det er vigtigere nu end det har været i mange år.
Desværre

%d bloggers like this: