Hop til indhold

PROBLEMERNE I DANMARK FORSVINDER IKKE AF SIG SELV.

At der er kommet bedre styr på antallet af asylansøgere ved grænsen, betyder jo ikke at vi har fået styr på udlændingeproblemerne.

For selv om Dansk Folkeparti har sørget for at vi har strammet op overfor nye tilstrømninger af mennesker fra Mellemøsten og Afrika.

Så har vi stadigvæk en række holdninger og især konventioner vi skal have gjort op med, inden vi kan begynde at se en bedring af problemerne i Danmark.

Vi skal have opsagt den regel der betyder, at kriminelle udlændinge ikke kan blive udvist fordi de mener at deres familieliv i Danmark giver dem ret til at blive.
Det vil betyde at Levakovic vil ryge ud af landet dagen efter.

Vi skal have indført at statsborgerskab ikke længere uddeles per automatik.

Vi bør indføre at man skal have levet mindst 10 år i Danmark, været lovlydig og selvforsørgende, inden man overhovedet kommer i betragtning.

At blive statsborger i Danmark er ikke en ret, det er en gave og jeg giver personligt ikke gaver til mennesker som lige har stjålet mit fjernsyn eller tømt min bankkonto.

Og så skal vi indføre en regel der betyder, at kriminelle udlændinge ryger ud af landet med det samme. Begår man kriminalitet i Danmark, så er man uønsket.

Og er man så i fare i sit hjemland fordi man også har været kriminel der.
Ja, så burde man jo nok blot have tænkt sig bedre om inden man fortsatte sit kriminelle liv her.

Det kan aldrig blive Danmarks problem, at Danny Abdallah kan få 15 år i spjældet derhjemme.

Og det skal helt sikkert ikke betyde, at danskere skal føle sig usikre med ham i landet, fordi det vil være ”synd” for ham at blive sendt hjem.

Vi mangler flere politikere der TØR sætte handling bag ordene.

For hvis der nu var så mange reelle flygtninge i verden.

Så er det da sjovt at antallet som ville til Danmark faldt samtidigt med vi strammede op på de mange goder de kunne få i Danmark?

Så lad nu være med at tro, at vores problemer med udlændinge er blevet mindre fordi vi har fået bedre styr på antallet der søger hertil.

Lad være med at tro, at nu er der styr på det, som både Socialdemokrater og Venstrefolk vil påstå.

For der kommer ikke styr på det før, at vi få flere politikere i folketinget der tør beskytte dansk kultur og værdier.

For løsningen er ganske enkel.

Vi skal kræve at man enten opfører sig ordentligt og forsørger sig selv.

Eller også må man bare med det første fly ud af landet igen.

 

Link til artikel, og billedet er fra

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-02-21-ung-levakovic-domt-for-22-gang-slipper-for-udvisning?fbclid=IwAR0Z8RrL90TTYxipMzME0fqcuOlIVEQf2ya3VlwQCej_ZwgWJ4-7tTNW_UM

%d bloggers like this: