Hop til indhold

Jeg mener når jeg siger. Danskerne først

Jeg går ind for velfærd og dansk kultur og værdier.

Det er vist kun venligboer og venstreorienterede der kan få det til at betyde, at jeg er bange for fremmede og hader muslimer.

Forskellen på mig og dem som er enige med mig.

Og dem som mener at vi skal være multikulturelle og acceptere et samfund med Sharia er, at jeg ved at penge kun kan bruges en gang og at Danmark er blevet et trygt og rigt samfund.

Fordi vi har danske værdier som lighed mellem kønnene og at vi har fjernet religion som noget der bestemmer over love og regler.

Problemet i Danmark er nemlig ikke hvad mennesker vælger at tro på.

Problemet er, at venstrefløjen har så travlt med at kæmpe for muslimer og deres ret til at indrette muslimsk styrede sharia samfund i Danmark. Det er venligboernes tunnelsyn over at man skal behandle alle ordentligt.

Selvom alle ofte kun betyder muslimer?

For skåret helt ind til benet.
Så står valget nu mellem at fortsætte med at udhule den danske velfærdsstat. Skære endnu mere på pleje til ældre, hjælp til syge og uddannelser til unge. Eller bruge flere penge på at forsørge primært indvandrere fra Mellemøsten og Afrika.

For hvis du bliver syg i Danmark. Så vil du som dansker opleve, at den tro du har på at du får hjælp fra fællesskabet til at komme på fode igen. Det eksisterer ikke mere.
Nu bliver du ikke hjulpet, du bliver jagtet indtil du selv giver op og holder op med at bede om hjælp.

Du vil opleve, at du kommer til at se din mor eller far på plejehjemmet gå med våd ble, langt op af formiddagen. Fordi vi har skåret de varme hænder væk.

For pengene er væk.

De er brugt på somalier i Vollsmose eller Levankovic familien eller medlemmerne fra LTF.

De har nemlig den fordel, at de ikke er etniske danskere. Og derfor mener socialrådgivere, venligboer og venstrefløjspolitikere at de skal have hjælp før og på bekostning af danskerne.

Jeg mener stort set det modsatte.

Jeg er fløjtene ligeglad med om du er muslim.

Men her i landet skal vi sørge for danskerne først. Vi skal sørge for flere varme hænder på plejehjemmet, gode uddannelser til vores børn og hjælp til de danskere der har brug for det.

Det er nemlig de danskere der har gjort landet rigt og trygt. Og derfor skylder vi dem at de får værdigheden og kvalitet tilbage i velfærdssamfundet.

Er der så penge tilbage, når vi har sørget for vores egne. Så kan vi måske finde nogle til at hjælpe flygtninge i nærområderne.

Men de indvandrere der er kommet hertil for at nyde vores frihed og velfærd.
De må klare sig selv, forsørge sig selv og integrere sig selv.

Det bliver aldrig danskernes problem, hvis du spørger mig.

%d bloggers like this: